Labiotte Wine Lip Tint RD01 Mini Size – Review

Hi Guys,

Welcome back!
Today I’m gonna show you a lip tint that I’ve been using. It’s a CHATEAU LABIOTTE WINE LIPTINT. I think all of you have heard about this brand. Every lip tint that I’ve ever used is from Korea, such as Etude House or Tony Moly.  There haven’t been a lot of reviews for labiotte (I think hehe) so here I am doing a labiotte’s lip tint review! Actually, those lip tints have same texture and shades. Let’s begin the review!

…read more->

Advertisements

VOV All Day Strong Lip & Eye Review

Halooo semuanya,

Aku mau bahas tentang brand Korea yang pernah aku bahas sebelumnya yaitu VOV, kalo waktu itu aku bahas cushionnya sekarang aku mau bahas produk terbaru dari mereka yaitu VOV All Day Strong.

…read more->

VOV MAXMINI Cover Cushion Review

Halooo, welcome back to my blog 🙂

Jadi aku mau review BB Cushion dari VOV MAXMINI Cover Cushion yang lagi aku sukaa banget dan aku pake terus beberapa bulan ini. Sedikit cerita awalnya aku cobain taster yang dikasih VOV pas aku diundang ke acara mereka. Karena kulit aku cukup sensitif kalo pake produk baru, makanya aku cobain dulu baru kalo cocok aku beli hehehe.

…read more->